Krachtig fitnessapparaat nu eindelijk beschikbaar in Nederland: lichtgewicht en uitermate effectief – het ultieme fitness apparaat van 2021!

Dit bijzondere fitnessapparaat, gebruikt door professionals, is nu beschikbaar voor iedereen. Dit apparaat is gemaakt van bijzonder materiaal en heeft zoveel opties erop zitten dat enorm populair is geworden onder professionals en nu ook eindelijk beschikbaar voor de particulier.

De technologie als de duals resestance en de extended range of motion zitten normaal op fitnessapparaten die duizenden euro`s kosten! Nu is de technologie verwerkt in een apparaat die zeer effectief is en ook nog enorm compact is. Het geheim van dit apparaat was alleen voorbehouden aan professionals maar is nu eindelijk en beschikbaar voor iedereen! U hoeft nu niet meer een op een slecht ontworpen apparaat thuis te trainen maar u kunt nu thuis op een volwaardig thuis trainingsapparaat trainen.

Dit is nu exact de reden waarom mensen zo laaiend enthousiast zijn – u kunt nu trainen als u op de sportschool bent alleen voor een fractie van de prijs!


Waar gebruiken mensen het voor?

Om te beginnen is de dual resistance technologie voor het eerst toegepast dit houdt in dat u op zowel voorwaartse als achterwaartse bewegingen uw core kan trainen. Waarom 2 keer zoveel bewegingen maken terwijl het in 1 beweging kan. Dit kan op 2 manieren bekeken worden namelijk dat u 2 keer langer traint of dat u de helft van uw tijd bespaart!

Wat nog meer uniek is de extended range of motion. Voor mensen die tennissen of voetballen is het belangrijk of je slag of schop helemaal af te maken. Hiermee is je houding beter en ook de richting en de sterkte waarmee je de bal raakt beter, sneller en veel accurater. Exact dit kan nu met dit apparaat ook worden toegepast. Je maakt de bewegingen langer waarmee je niet alleen het middelste gedeelte traint van de buikspieren maar je zorgt ervoor dat je ook de boven, onder en zijkanten pakt. Hiermee is zeer effectief in vergelijking met overige apparaten.


Hoe het het apparaat?

Het unieke apparaat heet de Ab celerate total work out! Vele mensen uit de hele wereld zijn dolenthousiast en de wel om deze redenen!

1. Zeer unieke technologie- door de dual resistance en extended rage motion
2. effectiviteit – bereik meer spierkracht en verbrandt meer calorieën in veel minder tijd
3. ruimte – vanuit huis kan nu getraind worden ipv naar de sportschool gaan
4. makkelijk in gebruik – u kunt het overal plaatsen en werkt niet op batterijen of iets dergelijks
5. Goedkope prijs ivm dure loge producten en nu ook gratis verzending!

Het lijkt wel alsof iedereen in de wereld dol enthousiast is over de Ab celerate en dat komt mede door de effectiviteit en dat men graag tijd overhoudt in de tijd dat wij allen heel druk zijn.
Het stoere uiterlijk en de leuke oefeningen in  de trainingsgids zullen u helpen en hierdoor kost het 0 moeite om hem elke dag te gebruiken. U zult naar de Ab celerate gaan hunkeren omdat u ziet dat de kilo`s eraf vliegen en dat u uw lichaam eruit gaat zien als een sporter.

Wat zeggen onze collega`s over dit product:

“Dankzij de ab celerate ben ik meer in shape en heb ook mijn eetpatroon aangepast. Ik had zoals ze dat noemen love handles maar die zijn nu weg. Ik weet wat ik moet eten en ik de oefeningen zijn ook zeer makkelijk” Sander

“Voor mij kwam dit apparaat op het juiste moment. Ik ben nu 38 en merk dat mijn stofwissel is veranderd. Waar ik vroeger alles naar binnen kon proppen is nu verleden tijd. Dus het is opletten op wat ik eet. De cola is de deur uit en na het avond eten wil ik niet meer eten. Ik merktte dat ik hierdoor ging afvallen maar door mijn drukke baan had ik geen tijd om naar de sportschool te gaan. Nu dankzij de ab celerate ga ik 4 keer per week even 15 minuten op het apparaat en ik merk dat ik in shape kom zoals ik al jaren wilde. Ik kan het iedereen aanraden ”

Is het apparaat duur?

Vergeleken met een sportabonnement en met vergelijkbare producten is de Ab celerate echt een koopje. Vergelijkbare producten die hetzelfde kunnen zijn vaak tussen de €1500 en €2000 euro. Maar de Ab celerate is normaal €199,- euro.

Echter omdat de Ab celerate nu nieuw in Nederland is wordt het nu aangeboden met een korting en kunt het aanschaffen voor slechts 139,95! Let wel op dat deze korting tijdelijk is! 
Waar kunt u het kopen?

Dat is heel eenvoudig!

1. Klik op het icoontje van bol.com of van bekendvantv.nl
2. Binnen enkele dagen heeft u het apparaat in huis!

( let wel op door de de populariteit raden wij u aan om snel uw bestelling te plaatsen omdat de tijdelijke korting echt tijdelijk is!